این گیاه معجزه می کنه در درمان کم خونی و پلاکت پایین

طب سنتی

این بار می خوایم گیاه و جوونه گیاهی رو به شما معرفی کنیم که با احتمال خیلی کم آدما به اون توجه نشون دادن، مطمئنا این گیاه یکی از معجزه طبیعت در درمون کم خونی و پلاکت پایینه، البته باید این نکته رو هم یادآوری کنم که فایده های درمانی این گیاه عالی بوده و شاید بشه در مکملای غذایی گرانقیمت این فایده های درمانی رو یافت و اون چیزی نیس جز جوانه های گیاه آلفا آلفا یا شبدر و به زبون ساده همون یونجه، این گیاه که در گذشته یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی در طب سنتی بوده و امروزه هم جایگاهی به مراتب والاتر از گذشته رو کسب کرده و بازم پیشرو میدون رقابت در مقابل مکملای غذایی مصنوعی و غیر طبیعیه که واسه درمان کم خونی استفاده میشن، بعضی تا قبل از خوندن این مطلب حتی با شنیدن اسمش هم دچار ناراحتی می شدن چه برسه اینکه اون به صورت خوراکی استفاده کنن. در ادامه مطلب به شکل جفت و جور ، فایده های درمانی و روش مصرف می پردازیم. امیده روش زوم شده و ما رو از دعای خیر خود یادتون نره.

فایده های درمانی

بهترین در درمان کم خونی و پلاکت پایین

تصفیه کننده خون و تنظیم فعالیتای کبدی

درمان گرگرفتگی و بدخلقی به وجود اومده به وسیله علائم یائسگی

شامل مقایدر بسیار کمی کالری و ویتامینای A ، C ، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین

آرامبخش اعصاب

به درد بخور در درمان افسردگی

آنتی اکسیدان قوی(ضد سرطان)

به درد بخور در مانع شدن از بروز چین و چروک زودرس در پوست

پیشگیری از پوکی استخون و بیماریای قلبی

روش درست کردن جوونه شبدر

واسه جفت و جور جوونه شبدر اول ۱۰۰ تا ۲۵۰ گرم دانه شبدر رو پاکسازی و شستشو کرده در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک و دور از نور زیاد گذاشته و روزانه یک تا دو بار آب اونو عوض کنین ، پس از حدود دو روز خیس بودن اونا داخل آبکش ریخته و دستمالی مرطوب روی اونا بذارین و سطح دستمال رو مرطوب نگاه دارین و این عمل رو تا تا وقتی که جوونه سر از پوسته دانه بیرون بزنه ادامه بدین، اگه مراقبتای لازم رو انجام بدین ظرف ۳ الی ۵ روز با در نظر گرفتن نوع دانه جوانه ها آماده میشه بعد از اینکه جوونه آماده شد تو یه ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنین .

روش مصرف

روش اول : یکی از روشای استفاده به این صورته که می تونین جوونه تازه رو هر وعده یه قاشق مرباخوری بعد از اینکه خوب جویده شد بخورین.

روش دوم : هر زمان سالاد جفت و جور میکنین مقداری از اونو به سالاد اضافه و نوش جون کنین

روش سوم : جوونه شبدر رو پس از خشک کردن آسیاب کنین واز اون به همراه سبزیجات و بقیه جوانه ها سوپ جوونه جفت و جور کنین که فوق العاده پر خاصیته .

منبع-http://hakimtehrani.com

.

منبع :

Written by 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *