این ۷ گزینه غذایی رو فقط یه بار باید گرم کنین!

تغذیه

به نقل ازfamily health freedom networkاین مواد غذایی در اثر گرم شدن دوباره، تغییر ماھیت داده و ارزش غذایی شون دچار تغییرات اساسی می شه.

اسفناج: گرم کردن دوباره اسفناج بسیار خطرناکه. اسفناج شامل درصد بالایی نیتراته که اگه دوباره گرم شه به نیتریت تبدیل می شه. نیتریت با خطر دچار شدن به سرطان رابطه داره.

تخم مرغ: خطر گرم کردن دوباره تخم مرغ بسیار بالا هستش چون در اثر قرار گرفتن در برابر گرما دوباره، سمی می شه. البته این قانون شامل مواد غذایی که تخم مرغ یه تیکه از اجزای تشکیل دھنده اونا حساب می شه، نیس. اما اگه تخم مرغ رو به صورت آب پز یا املت مصرف می کنین، نباید اونو واسه وعده بعد گذاشته و دوباره گرم کنین.

کرفس: کرفس ھم شامل نیترات بوده که اگه دوباره گرم شه به نیتریت تبدیل می شه. اگه ھم مجبور ھستید که غذای شامل کرفس رو دوباره گرم کنین، کرفس ھای اونو خارج کنین تا گرما دوباره نبینن.

چغندر: شامل نیتراته که با گرم کردن به نیتریت تبدیل شده و واسه بدن بسیار مضره.

مرغ: ساختار پروتئینی مرغ بعد از گرم کردن دوباره، تغییر می کنه و منتهی به مشکلات گوارشی می شه. در واقع، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز داره. اگه مقداری از مرغ وعده قبل باقی مونده، بھتره اونو به صورت سرد بخورین و یا اگه ھم ترجیح می دھید که گرم باشه، بھتره که روی حرارت کم، گرم شه.

سیب زمینی: سیب زمینی اگه دوباره گرم شه نه تنھا ارزش تغدیه ای اون به اندازه قابل توجھی کاھش پیدا می کنه بلکه واسه بدن، سمیه. بدون این دست اون دست کردن پس از طبخ اونو استفاده کنین ویا اینکه اونو سرد سرو کنین.

قارچ: درست مانند مرغ، ساختار پروتئینی قارچ هم با گرما دوباره تغییر کرده و منتهی به مشکلات هضم می شه. پس باقیمونده قارچ پخته شده رو هم بهتره به صورت سرد استفاده کنین.

.

منبع : pezeshk.us

Written by 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *